L’Ajuntament de Burjassot situarà un Punt Violeta en els actes nocturns de les seues festes

El Punt Violeta consistirà en una carpa on poder informar-se i ser atesa en el cas de tenir dubtes o de patir qualsevol tipus d'intimidació

punt violeta

Els esdeveniments que reuneixen a un gran nombre de persones poden servir de pretext perquè es produïsquen abusos i agressions sexuals. Per a prevenir estes accions i que les dones de Burjassot se senten segures i ateses en els actes que es van a programar amb motiu de les Festes Patronals de Sant Roque, l’Ajuntament va a situar un Punt Violeta en els actes més multitudinaris.

Des de Espai Dona, el servei integral d’atenció a les dones del Consistori, dirigit per la Regidora Lluna Àrias, s’estan ultimant els detalls al costat del Regidor de Policia i Seguretat Ciutadana i Festes, Manuel Pérez Menero, i la Clavaria de Sant Roque 2018 per a començar amb la ubicació d’este punt en les Festes Patronals, del 3 al 16 d’agost per a informar i gestionar, si fóra necessari, sobre possibles agressions masclistes. Per a açò, s’explica també amb la col·laboració de la Policia Local, el Cos Nacional de Policia, l’Associació Alanna i el voluntariat del Fòrum per la Igualtat de Gènere de Burjassot.

El Punt Violeta consistirà en una carpa que estarà en la Plaça de l’Ajuntament en la gran majoria dels actes nocturns, amb la finalitat de ser un punt segur on poder informar-se i ser atesa en el cas de tenir dubtes o de patir qualsevol tipus d’intimidació.

 

Publicitat