L’Ajuntament de la Vilavella acorda suspendre les festes patronals 2020

Les Festes Patronals "Festa La Vila 2020" queden suspeses per l'excepcional situació del covid-19.

L’Ajuntament de la Vilavella ha decidit anul·lar de les Festes Patronals de Festa La Vila de 2020, previstes de l’11 al 20 de setembre, a causa de la situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus de la Covid-19. La decisió s’ha comunicat en la Junta de Govern del dia de hui.

La regidoria de Festes ha constatat que les normes de distanciament social impedeixen desenvolupar les festes amb una mínima normalitat i que, davant una situació tan excepcional i greu com l’actual, la millor opció era suspendre els actes festius. “És una decisió difícil, però després de consultar-ho amb els portaveus dels grups municipals i els membres de les comissions, des del govern municipal entenem que és la millor decisió davant la situació que estem vivint. Qualsevol dels actes festius implica concentració de molta gent i ara que hem aconseguit controlar la pandèmia no ens podem permetre cap error”.

L’Ajuntament convida a les comissions de festes de barris al fet que eviten festes que suposen un risc per als veïns

L’Equip de Govern s’ha reunit també amb els membres de les Comissions de Festes dels diferents barris: Sants de la Pedra, Sant Roc i Sant Xotxim. En el transcurs de la reunió s’han valorat els diferents escenaris i se’ls ha convidat a actuar amb la mateixa cautela “per sensatesa i prudència per a evitar que un acte festiu puga desencadenar en un desafortunat rebrot.”

L’alcaldessa de la Vilavella, Mari Carmen Navarro ha assegurat que “estem convençuts que, penyes i entitats, i també la majoria de la població, comparteixen esta decisió davant l’excepcionalitat que ens toca viure.” Així i tot, l’Ajuntament també treballa en l’adaptació i ampliació d’aquelles activitats que es programen cada estiu perquè es puguen realitzar amb seguretat i d’acord amb les normes de distanciament social.CatalanSpanish