sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament de l’Alcora demana a Confederació tota la documentació per la tala de 42 arbres

L’Ajuntament de l’Alcora sol·licitarà a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer l’expedient que ha  dut a terme per a la tala de 42 arbres -pins i xops- a l’entrada del camí d’accés al pantà de la Foia.

Des de l’equip de govern recorden que l’Ajuntament va sol·licitar a la Confederació la millora d’este camí, ja que “es trobava en molt mal estat”.

El regidor de Medi Ambient, Samuel Falomir, explica que “arrel d’esta sol·licitud, Confederació va informar al setembre que s’anava a fer un contracte menor per tal de solucionar el problema” però “no va comunicar que, per a això, procediria a talar 42 arbres”, destaca.

Falomir insistix en el fet que “Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha de donar explicacions al respecte”, ressaltant que “existien accions alternatives per solucionar el problema plantejat” i “com es pot apreciar, s’han talat arbres que no generaven cap problema a la via pública”.

“Anem a revisar tota la documentació inclosa a l’expedient”, manifesta el titular de Medi Ambient, qui anuncia que “si no s’han seguit tots els tràmits necessaris per  realitzar una actuació de tal magnitud, es duran a terme les accions legals oportunes”.

Últimas noticias

Contenido relacionado