25.9 C
Valencia

L’Ajuntament de Moncofa allargarà les ajudes als autònoms afectats pel covid-19 fins al 31 de juliol

Alós Valls: “Els autònoms són molt importants i estarem amb ells en l’esforç per a reprendre la seua activitat”.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Moncofa ajudarà a tots els autònoms afectats pel covid-19 fins al pròxim 31 de juliol. Així, el consistori va aprovar la setmana passada esta iniciativa per la reactivació econòmica del municipi que consisteix en ajudes directes mensuals per diferents quanties en funció de l’afecció de la crisi sanitària.

La proposta va tirar avant amb els vots a favor del Partit Popular, PSOE i Podem, mentre que Compromís va votar en contra amb l’argument que molts autònoms no podran accedir-hi.

D’eixa manera, els autònoms afectats per la crisi sanitària que van continuar la seua activitat podran rebre 250 euros mensuals de l’Ajuntament des de la data en què es va decretar l’estat d’alarma i fins al pròxim 31 de juliol. I els autònoms que hagen hagut de cessar l’activitat rebran una ajuda de 400 euros. Inicialment la subvenció oscil·lava entre 100 i 150 euros però el Grup Podem en va proposar l’increment.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha assegurat que “la prioritat de l’Ajuntament és ajudar els que més ho necessiten i els autònoms són un pilar fonamental per a l’economia de Moncofa. Amb esta iniciativa els estem dient que són molt importants per al nostre poble i que estarem amb ells en l’esforç que estan fent per reprendre la seua activitat”.

Per desgràcia la Generalitat obliga a declarar les ajudes a autònoms dels ajuntaments incompatibles amb les de la Generalitat i l’Estat, per la qual cosa l’equip de govern “va decidir concedir-la fins al 31 de juliol i tant als autònoms que hagen cessat com als que no, sense més condicionants, i d’aquesta forma arribar al màxim nombre de beneficiaris”, assegura l’alcalde, Wences Alós Valls.

Pla integral de reactivació

Cal assenyalar que esta iniciativa forma part del pla integral de reactivació que l’Ajuntament de Moncofa està implementant per a pal·liar els greus efectes de la crisi del covid-19 en la societat local i el seu teixit empresarial i laboral. Una actuació integral que pivota entorn de quatre eixos fonamentals: Serveis Socials, ocupació, ajornament d’impostos i ajudes als autònoms i PIMES, amb l’únic objectiu de fer front des de tots els àmbits a les greus conseqüències econòmiques i socials del coronavirus en el municipi.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,792FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El PP de Castelló presenta l’informe de la infermera escolar del 2016 que Marco va afirmar desconéixer

La regidora Maria España ha recordat que este informe "es va encarregar sota el seu mandat el setembre de 2016 al Col·legi Oficial d'Infermers de Castelló i va comptar amb 16.000 euros de l'erari públic". A més concloïa que era necessari que els centres escolars de Castelló comptaren amb esta figura sanitària.

El Suprem inhabilita a Torra per unanimitat i deixarà de ser president de la Generalitat

Catalunya es prepara per a un escenari incert, ja que Quim Torra s'ha negat a convocar eleccions.

La campanya de fruita d’estiu per als productors de la Comunitat es torna a saldar amb un balanç desastrós

La diferència entre el que percep el llaurador en origen i el que paga el consumidor en botiga és de quasi el 300%.

València té 108 centres escolars amb 148 grups confinats

Pel que fa al total de la Comunitat Valenciana, en la tercera setmana del curs, del 21 al 25 de setembre, les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 219 grups de 153 centres educatius.

Xàbia convertirà el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental

L'Ajuntament de Xàbia trau a licitació la redacció del projecte per a convertir el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental.
- Advertisement -

: Valencià