martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament de Nules presenta la ‘Programació cultural d’hivern’ per a gener, febrer i març del 2016

L’Ajuntament de Nules, a través de la Regidoria de Cultura, dirigida per Ramon Canut, ha presentat en roda de premsa la ‘Programació cultural d’hivern’ per al primer trimestre de l’any –gener, febrer i març del 2016–, amb el lema ‘La cultura de tots i per a tots’. I és que aquesta programació “era una demanda que ens havia fet la població de Nules, ja que la gent no sabia amb antelació quines actuacions es feien i de vegades se les perdia”, tal com afirmava Canut.

Així, la programació es farà pública a partir de demà “perquè els veïns i visitants puguen consultar-la amb previsió, i es col•locaran dues lones, una al costat del Teatre Alcázar i una altra al carrer Major, a l’edifici de Cultura”.

Cicle Músiques, teatre familiar i Cicle Nulers

La programació cultural de Nules per a aquest primer trimestre de l’any oferirà aquest 16 de gener l’obra de teatre La guerra dels mons 2.0; el 17 de gener el ‘Concert Laudística Daniel Fortea en benefici de Cáritas’, i el 24 Elma Sambeat actuarà dins del Cicle Músiques.

El mes de febrer començarà el dissabte 6 al Teatre Alcázar amb el Cicle Nulers, amb DSK; el diumenge 14 de març hi haurà més Cicle Músiques, amb Mara Aranda; el diumenge 21 hi haurà teatre familiar amb Joan sense por, i el diumenge 28 actuarà la Banda Artística Nulense al Teatre Alcázar.
El mes de març, La Corretjola oferirà el dissabte 5 Veurieu-ho i el divendres 11 el ‘Concert Dia de la Dona Cor de Dones’ cantarà A cau d’orella.

També hi haurà un cinefòrum el 3 de febrer i el 13 de març a la Biblioteca Municipal, amb l’objectiu de posar en comú idees i sensacions.

La guerra dels mons 2.0 amb Jordi Ballester

Aquest 16 de gener es farà la primera obra de teatre, amb La guerra dels mons 2.0, en la qual actuarà Jordi Ballester, “actor de la població conegut per tots i que portava huit anys sense actuar en la nostra localitat”.
L’obra, produïda per la companyia L’Horta Teatre, oferirà la preestrena “el dissabte 16 de gener al Teatre Alcázar de Nules, i obrirà la temporada d’hivern per un preu de només 6 euros” en paraules de Ballester. Una bona oportunitat “de gaudir d’aquesta obra, que pròximament estarà al Teatre Principal de València per un preu de 12 euros”.

L’actor nuler actuarà amb Verónica Andrés i Álvaro Báguena oferint una adaptació de La guerra dels mons, d’Orson Welles, en la qual la tensió es viurà durant tota la trama.

Descarrega el llibret

Últimas noticias

Contenido relacionado