L’Ajuntament distingeix la trajectòria acadèmica dels estudiants de Benaguasil

L'Alcalde Ximo Segarra juntament amb els regidors d'Educació i Festes, Alfonso Faus i Ana Aleixandre, feia lliurament d'aquests premis celebrats en el saló d'actes de l'Ajuntament.

Publicitat

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de l’Àrea d’Educació, ha distingit als estudiants que han obtinguts les millors notes durant el curs escolar 2018-2019 en els centres educatius Asunción de La nostra Senyora, Luís Vives i IES Benaguasil, així com en el Conservatori de Música de la Unió Musical.

En aquesta huitena edició que reconeix l’esforç, treball i dedicació de l’alumnat, els premiats en l’etapa educativa de Primària han sigut Joan Bargues Monzó i Adrián Serra Real, alumnes dels col·legis Luis Vives i Asunción de La nostra Senyora respectivament. En Secundària han sigut reconeguts Mª José Cervera Doménech, alumna de l’IES Benaguasil i Adrián Bustos Muñoz i Paula Montalvo Cervera per part de l’Asunción. El premi al millor expedient acadèmic de Cicles Formatius ha recaigut en Álvaro Doménech Saez, del centre Asunción, mentre que Aitana Faubel Zarza i Maria Navarro Tarín, totes dues de l’IES Benaguasil, han sigut les alumnes premiades en Batxiller.

PublicitatRovira  

Així mateix s’ha reconegut als alumnes empadronats a Benaguasil i que cursen els seus estudis en col·legis de fora de la localitat, recaient la felicitació en Jose Vicente Cavero Merino, estudiant del centre Francisco Llopis Latorre de Lliria, per l’excel·lent expedient acadèmic obtingut en Batxiller.

Respecte al millor expedient de final de grau professional de música, impartit en el Conservatori Professional de Música de Benaguasil, el premi ha recaigut en Eduardo Alemany Ramada.

L’Alcalde Ximo Segarra juntament amb els regidors d’Educació i Festes, Alfonso Faus i Ana Aleixandre, feia lliurament d’aquests premis celebrats en el saló d’actes de l’Ajuntament. A més de l’alumnat i les seues famílies han estat també presentes els equips directius dels centres educatius

PublicitatJuega Limpio Orihuela