21.5 C
Valencia

L’Ajuntament d’Onda becarà als esportistes d’elit i promeses del municipi

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Onda, a través de la Regidoria d’Esports, becarà als esportistes d’elit i promeses del municipi per a ajudar-los a sufragar les despeses federatives, de desplaçaments als llocs d’entrenament o competició i el material esportiu específic per al desenvolupament de la seua modalitat esportiva.
Amb aquestes ajudes econòmiques, “l’equip de govern mostra el seu suport a aquells onders que practiquen esport d’alt rendiment, ajudant-los a pagar despeses”. Els interessats poden presentar ja la seua sol·licitud fins al 2 de novembre al SAT de l’Ajuntament i hauran de lliurar la documentació pertinent atenent les bases d’aquestes ajudes que podran consultar-se tant al BOP com a la web municipal al següent enllaç: http://ajuntament.onda.es/c/document_library/get_file?uuid=951128c8-526c-4037-9eaa-eb45f3158722&groupId=16302
Així ho ha anunciat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, qui ha explicat que “aquesta ajuda econòmica pot aconseguir fins als 750 euros per esportista per a la categoria A i de 500 euros per sol·licitud per a la categoria B”.
S’entén com a esportistes d’elit de categoria A, aquells que hagen sigut reconeguts oficialment com a tal per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports o pel Consell Superior d’Esports, mentre que els de categoria B són aquells que encara no estant reconeguts en la categoria A, han participat almenys en algun Torneig o Campionat de categoria Internacional o Nacional en la passada temporada, reconegut oficialment per la corresponent Federació Esportiva. Així mateix, les bases reguladores d’aquesta convocatòria publicada al BOP, arrepleguen que el sol·licitant ha d’estar empadronat a Onda com a mínim un any durant els últims cinc.
“Fem una clara aposta per l’esport i per açò des de l’Ajuntament impulsem diverses línies de subvencions entre les quals s’inclou aquesta. L’any passat vam poder reconéixer l’esforç de 12 esportistes locals a través d’aquestes beques”, ha afirmat l’alcalde, qui ha conclòs dient que “reafirmem així el nostre compromís amb els esportistes d’Onda, als qui considerem transmissors de valors i generadors d’una ciutat saludable”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,565FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià