4.8 C
Valencia

L’Ajuntament d’Onda forma a professionals aturats del sector de la construcció

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Agència de Col·locació de l’Ajuntament d’Onda, en col·laboració amb l’Associació Provincial de la Construcció de Castelló, ha realitzat aquesta setmana una nova acció formativa dirigida a professionals de la construcció que en aquests moments estan en situació de desocupació. “Un total de 25 onders s’han beneficiat d’aquest curs, que acreditarà la seua professionalitat i aportarà un valor afegit al seu currículum”, ha explicat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet.

L’alcalde ha declarat que “des de l’Ajuntament d’Onda apostem una vegada més per la formació com a via per a crear noves oportunitats d’ocupació a la ciutat. En aquest cas en concret, hem atés una demanda real i ofert un curs vinculat a un els sectors clau de la ciutat, el de la construcció, i amb relació directa amb el sector ceràmic, per la qual cosa és un impuls per a tots dos”.

La formació, que s’ha impartit a la Casa de la Cultura, ha versat sobre Prevenció de Riscos Laborals en el treball concret de l’obra de paleta”. El curs ha tingut a més com a objectiu l’adquisició dels coneixements i recursos necessaris per a millorar les condicions de seguretat en el lloc de treball i amb això la salut dels professionals del gremi.

Huguet ha recordat que aquesta és una acció més de l’equip de govern en la seua aposta clara per la formació i els programes de foment d’ocupació. En aquest sentit ha assenyalat que durant 2017, l’Ajuntament ha destinat en diferents programes un total d’1.042.820 d’euros, que han estat finançats tant per altres administracions com pels recursos municipals. “Hem intentat arribar a tots els espectres socials amb aquests plans, donada la dificultat que tenen certs sectors per incorporar-se al mercat laboral.

- Publicitat -

Les dades del SERVEF ens indiquen que anem pel bon camí. Des de 2015, un total de 1.000 onders han aconseguit nous llocs de treball, per la qual cosa seguirem treballant en aquesta línia per oferir als veïns de la ciutat noves oportunitats”, ha conclòs l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,332FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària
- Advertisement -

: Valencià