22.2 C
Valencia

L’Ajuntament d’Onda posa en marxa les ajudes econòmiques per a famílies monoparentals

Ballester: "Treballem per equiparar totes les famílies d'Onda perquè compten amb els mateixos drets i oportunitats".

- Publicitat -AVL

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Onda aprovarà dilluns que ve les bases de la convocatòria d’ajudes econòmiques a famílies monoparentals. Es tracta d’un compromís que va assumir l’alcaldessa, Carmina Ballester, i que ara pren forma amb l’objectiu d’ajudar al fet que totes les famílies ondenses puguen disposar dels mateixos drets i oportunitats.

Durant la setmana vinent es publicarà la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província, moment en el qual les podran sol·licitar les 68 famílies monoparentals registrades a Onda.

“Ens vam comprometre a treballar per equiparar les famílies monoparentals d’Onda amb la resta de famílies perquè compten amb els mateixos drets i oportunitats, i així ho hem complit. Escoltem als pares i mares ondenses al càrrec, en solitari, d’un o diversos fills que tenen dificultats per a tirar avant la família, i este Ajuntament vol ajudar-los en tot el que puguem”, ha apuntat Ballester.

Les bases, que han sigut consensuades amb l’Associació de Famílies Monoparentals de la Comunitat Valenciana ‘AFaMo’ i per l’associació Mares Solteres per Elecció (MSPE), estableixen que podran beneficiar-se d’aquestes ajudes els fills de les famílies monoparentals fins als 21 anys i s’amplia fins als 26 anys en cas que estiguen realitzant estudis superiors. Els beneficiaris hauran d’estar empadronats a Onda i disposar d’uns ingressos anuals bruts no superiors a 37.595 euros.

Despeses subvencionables

S’estableix com a despeses subvencionables aquells derivats de l’escolarització dels fills (guarderies, transport escolar, menjadors, material escolar, activitats extraescolars, taxes de matrícules…..); despeses derivades de tractaments mèdics de els/as fills/as (farmacològics i/o d’especialistes); despeses derivades de la compra de productes de puericultura (bolquers, tovalloletes de bebé); despeses derivades del manteniment familiar (costos de l’habitatge, lloguer, subministraments, alimentació infantil i bàsica….); i despeses derivades de la conciliació familiar. L’ajuda concedida no podrà superar el màxim de 175 euros al mes.

Cal ressaltar que les ajudes que s’aproven per a cobrir estos conceptes seran compatibles amb l’ajuda familiar polivalent i/o qualsevol ajuda econòmica municipal, i incompatibles amb qualsevol beca o ajuda que es reba pel mateix concepte per part d’administracions públiques o entitats privades.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,791FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

València té 108 centres escolars amb 148 grups confinats

Pel que fa al total de la Comunitat Valenciana, en la tercera setmana del curs, del 21 al 25 de setembre, les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 219 grups de 153 centres educatius.

Xàbia convertirà el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental

L'Ajuntament de Xàbia trau a licitació la redacció del projecte per a convertir el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental.

A Castelló, 23 grups de 16 centres educatius s’han hagut de confinar

Educació informa que a les comarques de la província, el 93,6 % dels 249 centres educatius no tenen cap grup confinat i estan fent classes presencials sense problemes. El percentatge de normalitat és el més alt de la Comunitat Valenciana.

Oliva torna al Nivell 1 per la remissió de la incidència dels contagis de Covid-19

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Oliva en col·laboració amb els serveis sanitaris i de salut de la ciutat comunica que es revertiran les mesures sanitàries tornant al Nivell 1.

Denuncien la inseguretat dels vigilants als trens de València a Castelló i Caudiel

El sindicat CSIF explica que els caps de setmana un sol professional atén freqüències que aconsegueixen els 200 passatgers.
- Advertisement -

: Valencià