L’Ajuntament estableix conveni amb la Diputació per a la cessió de terrenys davant d’urgències de l’Hospital a Alzira

Els solars que rodegen el centre s’han anat convertint en pàrquings improvisats , i per eixe motiu, l’Ajuntament d’Alzira vol millorar una de les zones utilitzades ja com a estacionament de vehicles.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, s’ha reunit amb tècnics de la Diputació de València propietaris del solar que enfronta amb la zona d’urgències, per tal d’aplegar a un acord de cessió d’ús.

Si la Diputació dóna el vistiplau a la petició, l’Ajuntament condicionaria el solar, d’esta manera resultaria molt més pràctic estacionar, ja que els treballs consistirien a aplanar el terreny, per tal de salvar els desnivells, per oferir així un nombre de places major en aprofitar l’espai. En l’actualitat en este solar els cotxes aparquen de manera desordenada, perquè en certes zones resulta difícil l’accés, ja que no està condicionat per a tal finalitat.

Pascual ha assenyalat que “amb esta mesura el que pretenem és donar facilitats als usuaris de l’Hospital oferint més places d’aparcament públic i gratuït, ja que som conscients de la dificultat que suposa trobar una plaça on deixar el vehicle a causa de la saturació del centre sanitari”.
Si finalment la Diputació cedeix els terrenys les tasques de condicionament començarien al més prompte possible.

CatalàEspañol