L’Ajuntament de l’Alcora entrega la recaptació del llibre de Festes del Crist a Cáritas

L’Ajuntament de l’Alcora ha entregat a Cáritas la recaptació obtinguda a través de la venda del llibre de les Festes del Crist 2017, que ascendeix a 4.278 €.

L’alcalde, Samuel Falomir, ha atorgat aquest matí el corresponent xec al president de la delegació local de l’entitat, Emilio Nebot, en un acte que ha comptat també amb la presència dels regidors de Serveis Socials i Festes, Agustín Chiva i Sergio Pejó, respectivament, el Cronista Oficial de la Vila i coordinador del llibre de festes, José Manuel Puchol, així com altres representants de Càritas l’Alcora.

Són ja quinze edicions, del 2003 al 2017, inclusivament, les que el consistori alcorí ve duent a terme aquesta iniciativa de cobrar una simbòlica quantia per l’adquisició del preuat llibre festiu.

Des de l’Ajuntament han volgut ressaltar la “important tasca” que duu a terme Cáritas en el municipi. Així mateix, han subratllat el “gran treball” realitzat pel Cronista Oficial, qui ha coordinat 14 edicions del llibre de festes, i de tota la gent que “d’una manera o una altra ha participat en la seua elaboració”.

D’altra banda, “cal agrair als comerços col·laboradors que, sense ànim de lucre, aconsegueixen aconseguir una bona recaptació per a la important obra social de Càritas”, han conclòs.

ValenciàEspañol