L’Ajuntament de Nules dota de set desfibril·ladors als centres eductius del municipi

Nules adquireix desfibril·ladors per als centres educatius de la localitat, en total s’han comprat set per a l’ús dels col·legis i de l’IES.

360

Els centres educatius de Nules disposen d’un desfibril·lador cadascun aportat per l’Ajuntament de Nules, “en concret hem comprat un total de set desfibril·ladors que han sigut donats als col·legis de la localitat i a l’IES Gilabert de Centelles per a l’ús de la comunitat educativa, de manera que puguen tindre un mitjà de prevenció al seu abast en el cas que algú ho necessite. Per tant, podem dir que Nules té centres educatius cardioprotegits”, apunta el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

A aquests set desfibril·ladors se sumen els tres que ha aportat la Diputació Provincial de Castelló al municipi de Nules i que es troben al camp de futbol, a Mascarell i a la zona marítima de la població.

“Aviat farem un curs de formació per a tot el personal d’aquests centres i instal·lacions que disposen de desfibril·lador, a més també tenim previst disposar d’un per al poliesportiu municipal”, matisa el regidor de Sanitat.

Cal recordar que l’Ajuntament de Nules va adquirir el passat mes de juliol quatre desfibril·ladors per a l’ús de la Policia Local i el voluntariat de Protecció Civil que es troben als vehicles de la patrulla, al cotxe de la Unitat Especial de Proximitat (UEP), al de la Unitat Rural, i a la Unitat Ecològica.