L’Ajuntament de Nules inicia el procés de legalització del Tanatori Municipal

L’Ajuntament de Nules inicia el procés per a legalitzar les instal·lacions després de la resolució del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana.

El Tanatori Municipal de Nules es troba sense llicència a causa de la falta d’informes favorables que en el seu dia negaven la corresponen llicència.

Els fets es succeeixen després de la denúncia realitzada per un particular, que ha dut a l’actual equip de govern a revisar la concessió administrativa del tanatori municipal, en l’expedient s’observa que des de l’alcaldia, ostentada en aquell moment pel popular Mario García, s’havia concedit la llicència amb els “informes dels tècnics municipals en contra”, explica Sorribes.

Qüestió que des de l’Ajuntament de Nules es va remetre al Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, el qual ha manifestat els seus dubtes sobre el procediment en senyalar que “identifica com a causa de nul·litat, en haver-hi prescindit totalment i absolutament del procediment establert o de les normes que contenen les regles essencials para la formació de la voluntat dels òrgans col·legiats…”

Davant açò, l’Ajuntament de Nules ha iniciat el procés de legalització d’aquestes instal·lacions. A més, la querella per part d’un empresari ha derivat en la citació dels anteriors gestors, alcalde i primer tinent d’alcalde, que seran investigats pel Jutjat de Nules.

“Volem traslladar als veïns un missatge de tranquil·litat i dir-los que els serveis del tanatori es mantindran fins a la seua regularització. Amb aquests fets sols queda en entredit l’actitud dels anteriors gestors municipals”, conclou el regidor de cementeri, Adrián Sorribes.

 

                                                                      

CatalàEspañol