lunes, 20 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament de Nules sanciona amb 7.000 euros a Mercaplaya per incomplir el contracte del mercat de Mascarell

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Nules ha acordat sancionar amb 7.000 euros l’empresa Mercaplaya SL, “per no complir el contracte segons estableix els plecs de contractació”.

L’empresa Mercaplaya SL, que ha gestionat el mercat dominical de Mascarell des del mes de novembre del 2016 fins ara, després de guanyar el concurs públic convocat per a aquesta finalitat, ha presentat un escrit a l’Ajuntament en el qual comunica la rescissió del contracte per la disminució en el nombre de parades, una situació que ha generat que l’empresa concessionària no cobrisca els costos del servei.

“Una volta vàrem tindre coneixement oficial de la intenció de l’empresa hem resolt el contracte aplicant la sanció corresponent, per a dur a terme aquesta actuació s’han reunit els membres de la Junta de Govern Local per ser l’òrgan competent, per tant l’empresa haurà d’abonar a l’Ajuntament la quantitat de 7.000 euros”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Des de l’Ajuntament s’ha comprovat que l’empresa ha pagat el cànon que li correspon; per tant, el diumenge que ve no hi haurà mercat dominical a Mascarell.

Ara l’Ajuntament estudiarà si trau o no nous plecs per a contractar aquest servei.

                                                                      

                                                                          

Últimas noticias

Contenido relacionado