15:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament de Paiporta i Fundació Escola Valenciana signen un conveni de col·laboració

L’Ajuntament destinarà 2.000 euros que es faran servir per als objectius de la Fundació, entre els quals es troba la promoció de les matriculacions en els programes plurilingües d’ensenyament en valencià amb campanyes i activitats de prestigi de la llengua, l’ampliació de l’oferta de creació de material docent, el treball prioritari amb els sectors socials on el valencià s’hi veu menys afavorit, amb especial atenció a persones nouvingudes, i l’organització d’activitats d’oci i temps lliure com són Cinema a l’Escola, la Gira, o la Nit d’Escola Valenciana, per tal de donar continuïtat als objectius de l’entitat en els àmbits culturals i pedagògics.

“El treball d’entitats com Escola Valenciana és molt important per a posar en valor la nostra llengua”, ha afirmat l’alcaldessa, Isabel Martín. A Paiporta, la col·laboració amb l’Ajuntament fa possible la realització de projectes especialment dirigits als centres escolars, com el del cinema en valencià, que “té molt bona acollida entre l’alumnat i el professorat”, ha conclòs Martín.

A més de l’alcaldessa, assistiren a la signatura del conveni el president de Guaix-Escola Valenciana, Vicent Àngel Font, el regidor d’Educació, Toni Torreño, i la tècnica municipal de l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta. Aquest conveni cobrirà totes les activitats de 2017.

Últimas noticias

Contenido relacionado