viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament de Paterna organitza una xarrada per a assessorar els afectats per les clàusules sòl

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Oficina del Defensor del Veí, celebrarà dijous que ve 16 de febrer una xarrada informativa dirigida a tots els veïns i veïnes afectats per les clàusules sòl.

La xarrada informativa que tindrà lloc a les 19 hores en el Saló d’Actes de l’Ajuntament, comptarà amb la presència de Patricia Llosa, la responsable del partit judicial de Paterna al Centre de Mediació del Col·legi d’Advocats de València (CMICAV), mediadora i advocada que, de manera accessible i senzilla explicarà als presents en què consistixen les clàusules sòl, els principals bancs que han comercialitzat amb elles, o com presentar la reclamació. A més, la xarrada que es planteja com un col·loqui, busca oferir solucions a les preguntes que plantegen els assistents.

“Molts dels nostres veïns s’han vist afectats per les clàusules sòl i no saben com actuar, per això creiem que és fonamental oferir-los tota la informació i assessorament perquè puguen protegir els seus drets”, ha declarat la Defensora del Veí, Mª Antonia Moreno.

En eixa mateixa línia, des de l’Oficina del Defensor del Veí, recorden que compten amb un servei especialitzat d’informació sobre les clàusules sòl, que a més d’oferir assessorament, s’encarrega de fer tots els tràmits per a reclamar al banc de manera completament gratuïta.

El servei que es desenrotlla amb la col·laboració del Centre de Mediació del Col·legi d’Advocats de València CMICAV, tots els dilluns en horari de 9 a 14 hores, està disponible per a tots els veïns i veïnes que ho desitgen a través de cita prèvia en el telèfon 96 305 30 90.

Últimas noticias

Contenido relacionado