20.9 C
Valencia

Els departaments de l’Ajuntament de Peníscola atendran el públic de manera presencial amb cita prèvia

El dia 13 s'inicia el treball presencial en totes les àrees, excepte aquells funcionaris que sol·liciten teletreballar per causa justificada.

- Publicitat -AVL

Durant l’estat d’alarma i fins avui hi ha hagut departaments de l’Ajuntament de Peníscola que han treballat presencialment per necessitats del servei, fins i tot el Servei d’Atenció Ciutadana atenia amb cita prèvia.

La Policia Local i el personal dels Serveis Socials municipals han acudit als seus llocs de treball per a poder atendre la ciutadania, des de l’inici de la pandèmia. A partir del dilluns, la resta d’àrees que queden pendents d’incorporació al treball presencial, passaran del teletreball al treball en les oficines.

Els funcionaris de cada departament podran atendre ja a qui ho requerisca, de manera presencial, sempre que se sol·licite cita prèvia per a controlar els fluxos de persones en els edificis públics. Així s’ha acordat en el Comité de Seguretat i Salut que ha tingut lloc esta mateixa setmana, que ha prioritzat fins ara – tal com proposa la legislació vigent – el teletreball.

Esta setmana l’àrea de Personal finalitzarà la instal·lació de mesures de seguretat en totes les dependències municipals i centres de treball, tal com fera fa algunes setmanes en espais públics que ja havien obert a l’atenció presencial: l’Oficina d’Informació Turística, el Servei d’Atenció Ciutadana, o el servei d’Esports i la Policia Local.

Els treballadors municipals podran seguir teletreballant si justifiquen la seua petició, amb l’autorització del cap del servei.
“Ens hem demostrat que els serveis municipals han continuat atenent els nostres veïns també teletreballant, un model flexible que hem volgut prolongar fins a arribar a un acord amb l’equip de treballadors municipals, per a poder realitzar una reincorporació gradual i segura per a tots” ha valorat la regidora de l’àrea, Dolores Bayarri, al final del Comité que ha presidit.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,673FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià