domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament promou la pràctica esportiva als parcs i jardins de l’Alcora

L’alcalde de l’Alcora, Víctor Garcia, i les regidores d’Esports i Parcs i Jardins, Ana Huguet i Nuria Sánchez, respectivament, han presentat aquest matí ‘L’Alcora saludable’. Una iniciativa que ofereix, en col·laboració amb les acadèmies i gimnasos del municipi, classes gratuïtes de zumba i altres disciplines de ball i fitness, en diferents parcs i zones enjardinades del municipi.

Cal destacar que s’emmarca dins de la campanya que està preparant l’Ajuntament de l’Alcora amb la finalitat de dinamitzar el municipi mitjançant la posada en marxa de diferents activitats d’oci, culturals, esportives i infantils.

Huguet i Sánchez destaquen que ‘l’Alcora saludable’ té com a objectiu “facilitar l’activitat física als veïns i veïnes, oferint una nova alternativa d’oci saludable i divertida els caps de setmana”, concretament-segons expliquen- es durà a terme un diumenge al mes, d’11 a 13 hores.

A més de promocionar hàbits de vida saludable, manifesten que “la iniciativa persegueix també dinamitzar els parcs i zones enjardinades del municipi en traslladar l’activitat física a aquests espais oberts”.

Començarà diumenge que ve, 31 de gener, a càrrec d’On dance, al parc “Germanes Ferrer Bou”. Continuarà el diumenge 21 de febrer als “Jardins de la Vila”, de la mà d’Aldansa. El 13 de març serà la següent sessió a l’Avinguda “Camí Nord” a càrrec de Més Esport. I el 24 d’abril se celebrarà al paratge de Sant Vicent de la mà de Loren Segura.

Últimas noticias

Contenido relacionado