martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament recupera la festa de Cap d’Any en el Grau amb la implicació de col·lectius locals

El Grau recuperarà la festa de Cap d’Any i ho farà, a més, de la mà de col·lectius locals. Sopar en restaurants del Districte Marítim, espectacle especial en l’edifici centenari del rellotge, campanades i festa amb DJ en el parc de la Panderola, tota una programació per a gaudir la Nit de Cap d’Any en el Grau. El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha explicat que l’organització d’aquest especial Cap d’any “pretén, precisament, promocionar els nostres restaurants, associacions i comerços i convertir el Grau en una alternativa gastronòmica i d’oci per a acomiadar 2015 i donar la benvinguda al nou any”.

A més de reprendre una celebració que havia anat perdut manxa en els últims anys, l’organització d’aquest esdeveniment “també ha suposat apostar per la col·laboració entre restaurants i altres locals d’oci perquè es convertisca en una oportunitat i no en una competència. I s’ha fet donant cabuda en l’acte a tot tipus d’associacions, comerços, restaurants i pubs del Grau”, ha insistit Simó.

El regidor es refereix, entre uns altres, a la confecció de menús especials per part dels hostelers i la implicació de pubs locals en la festa que s’ha organitzat en el parc de la Panderola després de les campanades. A més, l’activitat d’animació programada en l’edifici del rellotge per part de l’empresa Splai Teatre per a acomiadar l’any tindrà un sabor molt grauer. “Amb açò es pretén ressaltar la idiosincràsia grauera demostrant, una vegada més, ser diferents però acollint a tot tipus de públic”, ha apuntat Simó.

A les 23:30 arranca aquesta programació especial amb l’espectacle El Grau cap al 16 d’Splai Teatre. A les 24:00 campanades i rebuda de l’any 2016 i després la festa es trasllada al parc de la Panderola amb els DJ Jaume Blasco (00:15 h), DJ Peta (2:00 h) i el DJ Dimoni (4:00 h), tots ells residents i coneguts del districte marítim.

Una festa que, a més, tindrà un avantatge addicional ja que eixa nit el TRAM funcionarà durant tota la nit amb horaris especials que permetran que tant Castelló com el Grau estiguen connectats sense necessitat d’agafar el cotxe”, ha subratllat el tinent d’Alcaldia. El servei especial de TRAM per a la Nit de cap d’any té previst eixides des del Grau a partir de les 23:00 cada hora i des de la UJI a partir de les 22:30 també cada hora.

Últimas noticias

Contenido relacionado