L’Ajuntament restringeix el bany temporalment en les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal

Es tracta d’una mesura de precaució fins que les anàlisis de l’aigua tornen a ser òptimes.

L’Ajuntament ha procedit restringir el bany en les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal temporalment i per precaució, davant una anàlisi rutinària feta per la Conselleria de Medi Ambient que ha donat uns resultats no òptims.

La regidora en funcions de Platges, Pilar Soriano, ha explicat que «com a institució responsable, que posa el benestar de la ciutadania per davant de tot, hem decidit aplicar esta mesura. De moment hem comprovat que els resultats no vénen produïts per les obres de reparació que s’estan realitzant en l’emissari de Vera, i tot sembla indicar que ve d’algun punt de la Platja de la Patacona, però en estos moments l’equip tècnic ho està estudiant».

Funcionaris tècnics de les delegacions de Platges i del Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València s’han desplaçat fins a la Patacona per comprovar i determinar quina és la causa en les resultats d’estes anàlisis de la Conselleria. En tot cas, hui l’Ajuntament farà noves anàlisis (els resultats de les quals se sabran demà) i, si la qualitat de l’aigua torna a ser òptima, es procedirà de nou a l’obertura al bany.

«Tenim el compromís d’oferir unes platges d’excel·lència i amb una qualitat de l’aigua molt bona, per això, si les condicions no són les millors, i amb la responsabilitat com a bandera, preferim aplicar un tancament temporal al bany. Anirem informant de les successives anàlisis que anem realitzant. El bany podrà tornar a disfrutar-se quan les qualitat de l’aigua siga tan bona com sempre», ha informat Soriano.

CatalàEspañol