20:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament de Sagunt presenta l’oferta de cursos de formació per a associacions 2017

L’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sagunt ha anunciat l’oferta de cursos de formació per a associacions 2017. L’oferta està composta per un total de quatre cursos, l’últim d’ells desenvolupat al llarg de dues sessions, que tindran lloc a partir del pròxim mes de maig i durant cinc caps de setmana. D’una banda, els cursos 1,2 i 3 tindran lloc en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt, mentre que les dues sessions del curs 4, tan 4A com a 4B, seran en el Casal Jove del Port de Sagunt. L’horari dels cursos serà de 9.30 a 14 hores.

La delegada de Participació Ciutadana, María Giménez, ha explicat que els cursos de formació a associacions “responen a les necessitats informatives que requereixen les associacions sense ànim de lucre en concepte de Participació Ciutadana. En estes diferents jornades es donarà tot tipus de dades i informació referents a la gestió de projectes i memòries per a subvencions en concurrència competitiva, legislació, obligacions fiscals, funcionament intern, seu electrònica… i tot el que consideren pertinent perquè el teixit associatiu estiga format i informat.”

El primer d’ells, el curs 1 “Repercussió de la Llei de Transparència en les associacions”, consisteix en un taller teòrico-pràctic en el qual s’abordarà la importància de la transparència en la gestió de tornades socials efectuades amb diners públics. Tindrà lloc dissabte 6 de maig.

El curs 2 “Elaboració de projectes i memòries d’activitats per a subvencions”, que serà el dissabte 20 de maig, aclarirà qüestions relacionades amb projectes i memòries, així com els models de sol·licitud de subvencions a l’Ajuntament de Sagunt.

El dissabte 27 de maig serà el torn del curs 3 “Comunicació per a mitjans electrònics de les associacions amb l’Ajuntament de Sagunt”. Serà un taller teòrico-pràctic en el qual s’informarà sobre els tràmits i serveis que l’Ajuntament posa a la disposició de les associacions, a més d’una explicació del funcionament de la seu electrònica.

Últimas noticias

Contenido relacionado