domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament de Sagunt rep el reconeixement “Foment de les Lluites Olímpiques”

El regidor de Cultura i Educació, José Manuel Tarazona, va assistir durant la vesprada d’ahir a la primera Gala de l’Esport, organitzada per la Federació Valenciana de Lluita, en la qual es va fer lliurament a l’Ajuntament de Sagunt del reconeixement “Foment de les Lluites Olímpiques” amb motiu de la seua col·laboració en el VI Torneig Ciutat de Sagunt de Lluita “Capital Valenciana de la Romanització”, celebrat el passat mes d’octubre com a mostra de suport a la candidatura de Sagunt com a Patrimoni de la Humanitat.

A esta primera Gala de l’Esport, en la qual van participar diferents esportistes, tècnics i entitats col·laboradores, va assistir, a més, el sotsdirector General d’Esports de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, Joan Carles Cuenca.

En ella, es van celebrar els triomfs, el foment, la difusió i el desenvolupament de les lluites de la Federació Valenciana de Lluita, la qual ha sumat importants èxits com és la victòria en el Campionat d’Espanya, tant en l’àmbit individual, com per clubs i per federacions en diferents modalitats de lluita.

Alguns dels lluitadors premiats de Sagunt van ser: Andrés Iniesta, amb el premi Vicent Pla; Fernando Tomás Bazataqui, entrenador de l’any Krav Maga; l’Associació Sagunt Civitas, premi per “Foment de valors culturals de la Lluita”, arreplegat per la seua presidenta Ruth Villar; i el Club de Lluita del Camp de Morvedre, quien va arreplegar set guardons dels 23 concedits.

“L’Ajuntament de Sagunt vol agrair el premi “Foment de les Lluites Olímpiques”, lliurat per la Federació Valenciana de Lluita. Donar les gràcies també per portar el nom de la nostra ciutat a aquells esdeveniments i tornejos en els quals hi participen, donat que la lluita grecorromana està vinculada al nostre llegat cultural. Donar l’enhorabona a tots els premiats, en especials als de la nostra localitat com Andres Iniesta, Fernando Bazataqui o l’associació Sagunt Civitas. Açò és possible gràcies a la tradició que l’esport de la Lluita té a Sagunt amb un club com és el Club de Lluita Camp de Morvedre, amb més de 50 anys de treball esportiu, educatiu, social i cultural que tants èxits ha donat a la nostra ciutat”, ha expressat Tarazona.

Últimas noticias

Contenido relacionado