domingo, 16 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament de Segorbe subhastarà el día 27 la Comissió de Bous 2018

Després de poc més d’un mes des del final de les Festes de Segorbe, l’Ajuntament comença ja a treballar per a organitzar els festejos de 2018. Per açò, el 27 d’octubre ha sigut la data triada per a la realització de l’acte de subhasta per a optar a la Comissió de Bous 2018, que tindrà lloc a les 22:00 h en la Sala de reunions de la planta baixa del consistori.
Totes aquelles persones que estiguen interessades a acudir a aquesta Subhasta, hauran de comunicar-ho, amb anterioritat a la seua celebració, a la Regidoria de Festejos Taurins, amb la finalitat d’informar-los sobre totes les propostes econòmiques que des de la Regidoria s’estan realitzant per a benefici de la pròxima Comissió de Bous.
Les persones que desitgen optar a la subhasta hauran de ser majors d’edat i formar una llista de dotze noms com a mínim i vint com a màxim, dels quals el 50% haurà d’estar empadronat en la ciutat de Segorbe.
La quota base per a entrar en el recinte en el qual se celebre el Concurs de Ramaderies serà de 7 euros per a homes i dones empadronats a Segorbe de 16 a 18 anys i de 13 euros per als majors de 18 anys, estant exempts de la quota els jubilats majors de 65 anys.

Cal destacar que aquestes xifres tenen un caràcter orientatiu, ja que la proposta que reflectisca quotes més baixes serà la que obtinga la Comissió de Bous, sempre que complisca amb la resta de condicions establides.
El Regidor de Festes, Enrique Máñez, vol motivar a totes les persones interessades al fet que participen en l’organització de les festes: “Des de l’Ajuntament animem a totes les persones, joves i adultes, al fet que s’involucren en l’organització dels festejos taurins, i el divendres 27 d’octubre tenen l’oportunitat de fer un pas avant. Segorbe necessita que hi haja grups de persones voluntàries per a formar Comissió de Bous, que treballen de forma altruista. Així ho marca la tradició i simbolitza la implicació i compromís dels segorbinos i segorbinas amb les seues festes”, ha explicat.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado