12 C
Valencia

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha visitat el Carbonaire dins de la campanya ‘Govern al teu barri’

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha visitat el Carbonaire dins de la campanya Govern al teu barri, on l’equip de govern i tècnics municipals han realitzat atenció individualitzada als veïns i veïnes i han mantingut reunions amb l’associació de veïns, l’associació de jubilats i pensionistes i l’AMPA i direcció del CEIP Rosario Pérez. Així mateix, l’alumnat del centre també ha realitzat diverses propostes.

En aquestes trobades s’ha anunciat, el començament les obres d’adequació del club de convivència, que consistiran en arreglar els problemes de goteres i filtracions d’aigua i continuar el mur de metre i mitjà que hi ha “per a evitar que es puga saltar dins des del carrer, la qual cosa ha provocat alguns desperfectes i destrosses a l’interior”, ha explicat el regidor de Serveis Socials i primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente.

- Publicitat -

Aquesta actuació suposarà una inversió de 4.000 euros i la realitzarà una empresa local. A més amb ella “atenem una demanda que està fent des de fa molts anys l’associació de jubilats i pensionistes del barri, que és la que utilitza habitualment aquest espai”, ha afegit l’alcaldessa, Tania Baños.

L’actual equip de govern també està estudiant com millorar el parc de la plaça 9 d’Octubre. En aquest sentit, la regidora d’Urbanisme, Francesca Bartolomé, ha assenyalat que “s’estan considerant diverses possibilitats perquè hi haja zones d’ombra, ara quasi inexistents, perquè en estar construït en diverses altures no és senzill”.

- Publicitat -

Precisament en la plaça 9 d’Octubre s’ha instal·lat l’estand de Govern al teu barri per a arreplegar les propostes de la ciutadania a través d’una bústia de suggeriments. Un projecte que “trasllada l’Ajuntament al carrer, per a tenir contacte directe i continu amb la gent, sense esperar al fet que siguen les persones o les associacions les que vengen quan tenen un problema”, ha destacat l’alcaldessa.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià