L’Ajuntament de Vila-real presenta ‘Tirant lo Groc”, primer catàleg d’autors locals

L’edil de Cultura, Eduardo Pérez, acompanyat pel president d’EDC Natura-Fundació Omacha, Julio García Robles, i el director de ‘Tirant lo Groc’, Jose Sanchis, ha presentat el primer catàleg d’autors de la ciutat adherits a l’entitat que servirà per a donar a conéixer les seues obres i fomentar la compra dels seus llibres, que estarà disponible a les llibreries de la ciutat per a facilitar als lectors tota la informació necessària sobre les obres dels autors locals.
“La revista ofereix un resum dels treballs publicats pels membres de l’entitat, que està oberta a qualsevol altre autor que desitge associar-se”, explica Pérez, qui reitera el “suport de l’Ajuntament de Vila-real a tots els creatius que contribueixen a l’àmbit de la cultura i en aquest cas no podíem fer una altra cosa que implicar-nos al màxim, ja que és una forma d’acostar-nos al públic i oferir-los tots els títols disponibles perquè consumisquen la literatura de la seua ciutat, ja que el sector editorial no passa pel seu millor moment i necessita la col·laboració de tots”.
Per la seua banda, Julio García Robles ha explicat que el departament de literatura cerca promoure als escriptors i “agrupar la cultura literària, siga quina siga la seua especialitat, en valencià o castellà, perquè tot escrit té el seu espai i els seus lectors”.
El director de Tirant lo Groc, Jose Sanchis, en aquest sentit, ha assegurat que “el catàleg que avui presentem i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real serveix per a pal·liar el poc espai que solen tenir les llibreries i per a arribar més fàcilment a qualsevol vila-realenc que vulga llegir treballs fets per autors de la seua ciutat”. A més, afirma que la intenció és que el document siga anual, ja que “els escriptors segueixen treballant en noves obres i s’anirà actualitzant amb el temps”.
Per a obtenir més informació sobre l’associació existeix un perfil a Facebook, així com el web www.tirantlogroc.es i el correu electrònic és [email protected]

ValenciàEspañol