L’Alacant Triatló supera les seues categories Supersprint i Sprint

L'alcalde, Luis Barcala, i el regidor d'Esports, José Luis Berenguer, prenen part en la cerimònia de lliurament de trofeus, en la plaça del Port.

Publicitat

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, i el regidor d’Esports, José Luis Berenguer, han pres part hui en la cerimònia de lliurament de trofeus del Triatló Alacant, que tanca el calendari de proves del triangular autonòmic, després de les competicions celebrades a València i Castelló.

Un total de 1.250 atletes prenen part en les diverses modalitats del triatló, que hui dissabte ha celebrat les seues sèries Supersprint i Sprint, a més del Acuatlón escolar, en el qual han nadat i corregut els més xicotets.

PublicitatRovira  

L’alcalde i el regidor d’Esports han departit en la zona social de la prova amb uns esportistes de renom, el secretari general del P.P., Teodoro García Egea, diputat per Múrcia, i que ha passat el matí a Alacant competint en els tres segments de la categoria Supersprint: natació, bici i carrera.

La zona de la plaça del Port, enfront del Meliá, ha acollit el lliurament de medalles i trofeus tant dels guanyadors de les sèries de hui, com de la sèrie autonòmica, la qual cosa ha propiciat el repartiment de desenes de medalles i trofeus de forma individual, per parelles i per clubs.

La festa de l’esport prosseguirà demà amb la disputa de la categoria Olímpica, en la qual 445 atletes nadaran 1.500 metres, superaran 40 quilòmetres amb bicicleta i correran 10 quilòmetres.

El president de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, Valeriano Moreno, competidor al seu torn, ha mostrat la seua satisfacció pel bon ambient i les especials característiques que ofereix el litoral de la ciutat per a albergar aquest tipus de proves. El pressent, que ha conversat amb els representants municipals, ha destacat que aquest és el tercer any que Alacant Triatló compleix amb aquesta cita a la qual acudeixen esportistes tant de la regió com de províncies pròximes, com Albacete, Múrcia o Madrid.

Moreno ha avançat que des de la Federació estan treballant aconseguir una gran aspiració: portar a la Comunitat la celebració d’una de les proves de la sèrie mundial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela