L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, serà diputat provincial

L'edil, que formarà part del grup de huit diputats del PP en la Diputació de València, compaginarà la seua labor en la Diputació amb el seu càrrec d'alcalde

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra serà nomenat diputat provincial pel partit judicial de Llíria després d’obtindre el 70% dels avals possibles. L’edil, que formarà part del grup de huit diputats del PP en la Diputació de València, compaginarà la seua labor en la Diputació amb el seu càrrec d’alcalde.

Segarra és “ferm defensor del municipalisme i per això com a diputat, continuarà treballant pel benefici de les tres comarques a les quals representa, El Racó d’Ademús, els Serrans i el Camp de Túria”.

A elles els ha manifestat la seua gratitud pel suport rebut per a accedir al càrrec, assegurant sentir il·lusió i un fort compromís amb la responsabilitat que assumeix. “Treballaré pel desenvolupament de la província però d’una manera molt especial per atendre les demandes dels veïns que conformen les tres comarques a les quals represente”, ha assenyalat Ximo.

ValenciàEspañol