L’alcalde de Dolores acusa el PP d'”utilitzar políticament la catàstrofe a la Vega Baixa”

El diputat provincial del PSPV i alcalde de Dolores (Alacant) -uns dels pobles més afectats per la gota freda-, Joaquín Hernández, ha acusat el PP d'"estar utilitzant políticament el dolor i la catàstrofe patida a la Vega Baixa".

Publicitat

Joaquín Hernández, ha acusat el PP d'”estar utilitzant políticament el dolor i la catàstrofe patida a la Vega Baixa”, en una estratègia “clarament organitzada per la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, amb el suport del president de la Diputació, Carlos Mazón“.

Per al responsable socialista, “ha arribat l’hora de dir les coses clares, després de massa dies callats davant els atacs del PP, especialment de la seua presidenta en la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig“, ha asseverat en un comunicat.

PublicitatRovira  

Així, Hernández ha traslladat “el malestar de molts alcaldes, alcaldesses, i fins i tot veïns dels pobles, que no entenen que amb el que ha caigut vinga la senyora Bonig a dir que els alcaldes que no són del PP han fet malament el seu treball, o que, directament, mentisca sobre la gestió de l’alcalde socialista de Benferri”, ha apuntat.

Bonig ve per ací no a veure en què pot ajudar, sinó a menysprear als alcaldes socialistes i al ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, sens dubte, el polític que més ha estat al peu del canó i que més diligència està demostrant en les ajudes d’urgència”, ha destacat Hernández.

El diputat socialista ha considerat “insultant” que “vinguen del PP valencià, amb tota la reguera de podridura que van deixar en la Generalitat i a la Vega Baixa, a donar lliçons als qui cada dia arribem a casa amb les sabates tacades de fang”.

Hernández s’ha preguntat “quines lliçons donarà un partit que va dilapidar els diners públics en balafiament i corrupció, amb alguns dels seus responsables en la presó per quedar-se diners de la visita del Papa o de l’ajuda humanitària d’Haití”.

“Doble cara” de Mazón

D’altra banda, Hernández ha lamentat la, en la seua opinió, “doble cara de (el president de la Diputació d’Alacant) Carlos Mazón“. El socialista creu que Mazón “està mostrant la normal d’un president, que és la de posar tots els mitjans disponibles de la Diputació per als ajuntaments, però també la de qui es deixa portar per l’estratègia del PP valencià i té la temptació de posar la Diputació a la disposició d’aqueix objectiu”.

L’alcalde de Dolores ha assegurat que Mazón “és còmplice d’una estratègia del PP valencià per a atacar a alcaldes socialistes, a la Generalitat Valenciana i al Govern d’Espanya” i que les primeres mesures anunciades pel president de la Diputació li porta a la conclusió que “la proximitat de les eleccions del 10 novembre està darrere de tot això, i la mà de Bonig també”.

Finalment, Hernández ha demanat al PP valencià i alacantí “sentit comú i que tornen a la unitat d’acció, en moments en els quals tenim a milers de veïns fent esperant per a sol·licitar les ajudes de la Generalitat”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela