jueves, 23 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Alcalde de l’Alfàs agraeix la participació ciutadana en la 1a trobada online

La intenció ha sigut poder explicar, de primera mà, les mesures adoptades des de l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi per a fer front a la crisi de la COVID-19, i atendre els dubtes suscitats.

Trobada celebrada este dissabte en streaming i que acumula més de 500 visualitzacions en este moment en youtube, per la qual cosa l’alcalde, Vicente Arques, ha volgut agrair la participació ciutadana.

La intenció ha sigut poder explicar, de primera mà, les mesures adoptades des de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi per a fer front a la crisi de la COVID-19, i atendre els dubtes suscitats.

És un moment molt important, la resposta responsable de la comunitat alfasina ha sigut exemplar durant l’estat d’alarma, i ara amb la transició a la normalitat és necessari continuar actuant amb sentit comú, i no abaixar la guàrdia, mantenint el compliment de les recomanacions de Sanitat, per a no haver de retrocedir un sol pas. És una tasca del conjunt de la societat i un exercici de responsabilitat de cada individu.

Una trobada en línia per a, al mateix temps, anunciar que l’Executiu Local continua treballant per a reactivar l’economia del municipi, amb projectes alguns ja en marxa i altres en cartera, a mitjà, curt i llarg termini, per a mantenir i reivindicar el posicionament de l’Alfàs del Pi com a destinació turística saludable, un espai que afavorisca el creixement i l’ocupació entorn de les noves tecnologies de la salut.

Últimas noticias

Contenido relacionado