L’alcalde de Peníscola agraeix a Creu Roja la seua solidaritat amb les famílies

Creu Roja de Peníscola ha entregat aliments, procedents de la Federació Europea d'Alimentació per a Desfavorits a un total de 387 veïns i veïnes de la localitat.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, l’Agrupació Local Creu Roja de Peníscola ha entregat aliments, procedents de la Federació Europea d’Alimentació per a Desfavorits a un total de 387 veïns i veïnes de la localitat.

“Des de l’Ajuntament de Peníscola volem enviar un missatge d’agraïment a tot el col·lectiu de voluntàries i voluntaris de Creu Roja en el nostre municipi pel seu exemple de solidaritat i entrega en estos moments tan difícils i per facilitar esta col·laboració indispensable” ha manifestat el mateix alcalde, Andrés Martínez, durant una visita a l’equip que estos dies està distribuint productes bàsics a aquells que més els necessiten.

Des de l’agrupació en el municipi duen a terme programes de formació per a l’ocupació i el programa “Èxit escolar” per a menors, tot i que en estos moments estan focalitzats en el repartiment d’aliments.

“La incertesa que planteja esta crisi sanitària en l’economia de les famílies està sent molt important. Reforçar i valorar els qui estan fent l’esforç per sumar-se en esta cursa per no deixar a ningú enrere mereix tot el meu agraïment en nom del poble de Peníscola” ha conclòs el primer edil, que ha volgut manifestar la seua gratitud als voluntaris que estan a peu de canó estos dies.

CatalanSpanish