19.3 C
Valencia

L’alcalde de Peníscola agraeix a Creu Roja la seua solidaritat amb les famílies

Creu Roja de Peníscola ha entregat aliments, procedents de la Federació Europea d'Alimentació per a Desfavorits a un total de 387 veïns i veïnes de la localitat.

- Publicitat -AVL

Des que es va decretar l’estat d’alarma, l’Agrupació Local Creu Roja de Peníscola ha entregat aliments, procedents de la Federació Europea d’Alimentació per a Desfavorits a un total de 387 veïns i veïnes de la localitat.

“Des de l’Ajuntament de Peníscola volem enviar un missatge d’agraïment a tot el col·lectiu de voluntàries i voluntaris de Creu Roja en el nostre municipi pel seu exemple de solidaritat i entrega en estos moments tan difícils i per facilitar esta col·laboració indispensable” ha manifestat el mateix alcalde, Andrés Martínez, durant una visita a l’equip que estos dies està distribuint productes bàsics a aquells que més els necessiten.

Des de l’agrupació en el municipi duen a terme programes de formació per a l’ocupació i el programa “Èxit escolar” per a menors, tot i que en estos moments estan focalitzats en el repartiment d’aliments.

“La incertesa que planteja esta crisi sanitària en l’economia de les famílies està sent molt important. Reforçar i valorar els qui estan fent l’esforç per sumar-se en esta cursa per no deixar a ningú enrere mereix tot el meu agraïment en nom del poble de Peníscola” ha conclòs el primer edil, que ha volgut manifestar la seua gratitud als voluntaris que estan a peu de canó estos dies.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,627FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià