L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, felicita a la policia pel seu treball

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat en la festa dels ‘Àngeles Custodios’, que com cada any s’ha celebrat en l’ermitori de la Mare de Déu de Gràcia, on ha destacat “l’important paper que juga aquest cos de seguretat en la ciutat, que compta amb una de les taxes d’infraccions més baixes de la província de Castelló i de tot l’Estat, “convertint a Vila-real en una de les ciutats més segures”.
El primer edil ha anunciat avui que “l’Ajuntament treballa ja en la cerca de locals adequats per a posar-ho a la disposició del Govern amb l’objectiu de traslladar la comissaria de la Policia Nacional”.
Benlloch ha indicat que “les dades no són fruit de l’atzar, sinó d’un treball i esforç constants” i ha apuntat que “som conscients que hi ha molt per millorar, començant per dotar a la Policia dels instruments bàsics que necessita per a fer el seu treball en les millors condicions i la nova comissaria és ja urgent”.
Així mateix, ha afirmat que “em resulta molt frustrant venir cada any ací a destacar la seua excel·lent labor i la seua gran aportació a la nostra ciutat i no poder oferir la solució definitiva a una precarietat que desborda tots els límits de la paciència”.
Per açò, ha recordat que “portem anys batallant, reivindicant i exigint al Govern central que atenga una petició històrica i que és ja una qüestió de justícia” i ha manifestat que “no anem a deixar de batallar, reivindicar i barallar on siga necessari perquè compten amb unes instal·lacions i condicions dignes i adaptades al segle XXI”. Així, ha explicat que “en aquests moments, i des de la vocació de solucionar problemes i avançar, estem cercant ja, tal com se’ns ha sol·licitat des del Govern, un local ja construït per a la seua possible rehabilitació, i per nosaltres no serà”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela