12:03 - sábado, 2 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Alcaldessa de Castelló, Amparo Marco viatja a Ube per a consolidar l’agermanament

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, formalitzarà els llaços institucionals, econòmics i culturals, que la capital de la Plana manté amb Ube City, Corporation i presentarà l’oferta turística de Castelló en un seminari tècnic. “Volem que els japonesos coneguen la nostra ciutat i sàpien que poden gaudir ací de la cultura mediterrània”.
Marco, s’ha desplaçat a la ciutat japonesa en una visita oficial, convidada per l’alcaldessa, Kimiko Kubota, per a avançar en el procés d’agermanament entre ambdues localitats. L’estada es completarà amb una ronda de contactes, en la qual tindrà especial protagonisme el previst amb la multinacional Ube Indústries, que té la seua seu europea a Castelló.
“Castelló té l’oportunitat aquests dies d’acostar-se a un país que pot ajudar-nos a tenir una nova visió del desenvolupament urbà. Japó és un país capdavanter en l’àmbit tecnològic, amb una economia que és la tercera a escala mundial. Tenim l’opció d’aprendre dels japonesos i, també, d’obrir una finestra per a vendre la nostra ciutat i obrir una via per a rellançar el comerç exterior de les nostres empreses”, indica l’alcaldessa.
Marco, destaca “l’excel·lent” relació amb Ube City, gràcies a la implantació a Castelló d’una planta de producció de UBE Corporation Europe. Una relació que ha anat consolidant-se en el temps i que pretén anar més enllà amb nous intercanvis comercials”.
El 5 d’octubre es va engegar una nova unitat de ‘compound’ de poliamida en les instal·lacions de UBE en el polígon del Serrallo. En 2018, UBE celebrarà el 50º aniversari de la planta química en la capital de la Plana. Amb motiu d’aqueixa celebració, l’empresa preveu incrementar els vincles amb Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado