L’alcaldessa de Castelló intervé en el Fórum Europa

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, intervé aquest dilluns, 12 de febrer, en el Fórum Europa Tribuna Mediterrània, que se celebra en l’hotel Astoria de València, a les 9 hores. En la seua intervenció, Marco realitzarà un balanç de les polítiques de progrés desenvolupades en l’Ajuntament des de 2015 i exposarà els principals projectes que el Govern municipal impulsarà fins al final del mandat. La presentació serà a càrrec de la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.

El Fórum Europa és la tribuna política de referència a Espanya. Des del començament de les seues activitats, han passat per aquest fòrum de debat els representants de les principals institucions públiques, titulars de les altes institucions de l’Estat espanyol i de la Unió Europea, representants dels partits polítics i de les organitzacions de la societat civil, així com primers dirigents d’àmbit internacional.

El format d’aquesta tribuna és el d’un desdejuni informatiu, híbrid entre una conferència i una roda de premsa, amb assistència de representants de la política, associacionisme, sindicats, patronals, empreses i periodistes.