L’alcaldessa anuncia la celebració dels “I Premis a l’esport de la Vall d’Alba”

El projecte CV-111 atendrà 185.391 habitants per al que comptarà amb un mínim de 9 vehicles més un de reserva, que realitzaran 700.896 quilòmetres anuals
Publicitat

L’Ajuntament de la Vall d’Alba anuncia la celebració dels ‘I Premis a l’esport de la Vall d’Alba’, un esdeveniment amb el qual l’equip de govern vol reconèixer el “gran treball que realitzen els clubs i entitats esportives de la nostra localitat, i els èxits que cullen els nostres esportistes en les diferents disciplines”. La cita se celebrarà cada dos anys, de manera que en aquesta primera convocatòria es valoraran els mèrits i èxits de les temporades 2017 i 2018.

Així ho ha traslladat l’alcaldessa Marta Barrachina i el regidor d’Esports Andrés Gualen una reunió de treball que ha mantingut amb representants vinculats al futbol, ciclisme, patinatge, taekwondo, caça… Seran els propis esportistes o les pròpies entitats i clubs les que proposaran qui ha de ser el mereixedor de la distinció, en la qual es reconeixeran les següents categories: millor esportista masculí i femení de l’any, millor esportista infantil masculí i femení de l’any, millor trajectòria esportiva, equip que ha realitzat més mèrits; al voluntari o patrocinador/col·laborador més destacat; Premi a la Gesta Esportiva més destacada i Premi la Vall d’Alba, amb el qual es valorarà no solament els èxits esportius, sinó també altres aspectes com la regularitat, l’esforç, la superació, el sacrifici o els valors positius cap a l’esport.

PublicitatRovira  

Les bases estaran disponibles en l’Ajuntament i en la seua pàgina web a partir del dilluns 3 de desembre, data en la qual també podran començar a registrar-se candidatures i propostes. El termini per a presentar-les finalitzarà el 18 de gener de 2019. La gala de lliurament dels premis serà el 8 de febrer en l’Espai Cultural.

“Creiem en els valors de l’esport. Treball, esforç, sacrifici, superació, equip, metes… són valors positius que existeixen en els nostres veïns en l’àmbit esportiu i que creiem que poden servir d’exemple per a la resta. Sense oblidar els efectes beneficiosos que té portar una vida saludable. Si a tot açò sumim que tenim una gran pedrera d’esportistes a la Vall d’Alba, tenim raons més que suficients per a engegar els “Premis a l’esport de la Vall d’Alba”, conclou l’alcaldessa Marta Barrachina.

PublicitatJuega Limpio Orihuela