L’Alcora col·labora amb l’associació de paranyers Apaval

L'Ajuntament incrementarà enguany un 50% la quantia aportada respecte a l'últim conveni que es va signar amb l'entitat, passant de 1.000 a 1.500 €

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i la regidora de Cultura, Noelia Muñoz, s’han reunit aquest matí amb el president d’ApavalMiguel Ángel Bayarri i representants de l’associació Amics del Parany de l’Alcora, entre ells, el seu president i també secretari d’Apaval, José Antonio Martín.

El motiu de la trobada és el conveni de col·laboració que l’Ajuntament signarà amb Apaval per a continuar potenciant l’Escola de Reclam de l’Alcora i fomentar les activitats relacionades amb la cultura i tradicions del parany, molt arrelades en la localitat.

Rovira  

Una de les iniciatives més veteranes és el “Reclam de Boca”, certamen organitzat per Amics del Parany de l’Alcora, que enguany celebrarà el seu 25 aniversari.

L’Ajuntament incrementarà enguany un 50% la quantia aportada respecte a l’últim conveni que es va signar amb l’entitat, passant de 1.000 a 1.500 €. Tal com explica l’alcalde, l’acord s’inclourà en la primera modificació de crèdit que es realitze.

PublicitatJuega Limpio Orihuela