26.7 C
Valencia

L’Alcora cedirà en 2020 els terrenys per a construir la nova Escola de Música

Samuel Falomir: “Ja estem treballant per a poder fer realitat esta important meta”.

- Publicitat -AVL

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha transmés a la direcció de l’Agrupació Musical l’Alcalatén i als portaveus dels grups polítics municipals la voluntat del Govern local d’adquirir en 2020 els terrenys en els quals es construirà la nova Escola de Música.

“Estem ja treballant amb la vista posada en eixa important meta: que l’any que ve l’Ajuntament puga disposar del solar, i d’esta manera, poder avançar en el projecte perquè la nova Escola de Música siga una realitat en la major brevetat possible”, ha puntualitzat.

Sobre la ubicació, el primer edil ha explicat que “s’estan estudiant diverses opcions amb el propòsit d’adquirir el terreny que reunisca les millors condicions per a albergar esta infraestructura”.

A més, “la intenció és preveure també que en un futur es poguera construir també un auditori municipal este enclavament”, ha manifestat Falomir.

La nova Escola de Música donarà resposta a una “vella demanda” de la banda de música. I és que, tal com apunta l’alcalde “l’espai en el qual se situa actualment ha quedat insuficient en relació al nombre d’alumnes i l’activitat que es desenvolupa”.

Falomir ha recordat que en la passada legislatura es van dur a terme diferents actuacions “urgents” de millora a la Casa de la Música, com l’habilitació de noves aules “projecte que va ser possible en facilitar a la banda de música un espai a l’Ajuntament per assajar”. Així i tot, “la solució definitiva implica construir unes infraestructures noves”, ha destacat.

“A més de per la seua rellevància social i cultural, l’Agrupació Musical l’Alcalatén destaca pel seu gran valor educatiu. Sens dubte, l’Escola de Música ‘Vicente Serrano Gil’ és tot un referent a nivell comarcal i provincial”. Sobre este tema, Falomir ha incidit en la importància que “la nostra banda de música, un dels principals actius culturals de l’Alcora, compte amb unes instal·lacions que estiguen a l’altura”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La plaça de ‘bous al carrer’ de Vila-real, obligada a reduir l’aforament al 50% previst

Tant els aficionats com els retalladors i emboladors i emboladores que baixen a la sorra, hauran de portar mascareta i es vigilarà estrictament el compliment dels protocols de seguretat.

Nou Campanar, Ciutat Vella i Quatre Carreres són les zones de més incidència de covid-19 a València

La regidora de Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, ha presentat este matí en roda de premsa els resultats de l'anàlisi de restes de coronavirus en les aigües residuals de València.

El Consell impulsa el nou pla de Dinamització i Governança Turística de l’Associació Intermunicipal de la Plana de l’Arc

L'Associació Intermunicipal de la Plana de l'Arc la conformen els municipis de Benlloc, Cabanes, Serra d'en Galceran, Els Coves, Torre d'en Domènech, Vilafamés, Vilanova d'Alcolea i Vall d'Alba.

El Govern aconsella a la Comunitat de Madrid tancar tota la ciutat

Madrid estén les restriccions a altres 8 zones i crida a evitar moviments innecessaris en tota la comunitat.

El Consell aprova la nova denominació de l’Il·lustre Col·legi Provincial de l’Advocacia d’Alacant

L'actual Il·lustre Col·legi Provincial d'Advocats d'Alacant passa a denominar-se Il·lustre Col·legi Provincial de l'Advocacia d'Alacant.
- Advertisement -

: Valencià