L’Alcora celebra la vespra de Tots Sants amb una festa infantil, orquestra i discomòbil

Publicitat

L’Ajuntament de l’Alcora ha preparat per al pròxim dimarts, dia 31 d’octubre, una gran festa infantil de Halloween coincidint amb la vespra de Tots Sants.  

Tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament, de 18 a 21 hores. Els més menuts podran gaudir d’un gran parc infantil amb inflables, tallers de manualitats i caracterització de Halloween i un circuit de Quads i videoconsoles. A més, es repartiran caramels i llepolies entre els assistents.  

PublicitatRovira  

I a la nit, a partir de les 24 hores, a la Pista Jardí, se celebrarà la festa “II Xispera de Tots Sants”, amb l’actuació de la Kinky Band i, a continuació, discomòbil. Aquest acte està organitzat per un grup de joves del municipi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcora, els Kintos 1999 i el restaurant La Pista.  

 

Servei especial minibús social  

Des de l’Ajuntament informen que el dia 1 de novembre totes aquelles persones que ho necessiten podran fer ús del minibús social per a desplaçar-se al cementeri nou de l’Alcora.  

L’horari serà de 9 a 13 hores i el punt d’eixida serà la plaça Espanya. “Si hi ha persones que desitgen anar al cementeri però per motius de salut no poden desplaçar-se fins a la plaça Espanya, podran sol·licitar el servei des del seu domicili avisant el dia anterior a través del telèfon 691248774”, explica el regidor de Tercera Edat, Agustín Chiva. 

 

PublicitatJuega Limpio Orihuela