miércoles, 22 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Alcora entrega els diplomes del curs dirigit a dones que busquen ocupació

La regidora d’Ocupació, Nuria Sánchez, ha fet entrega dels diplomes a les participants en el curs “Mujeres que buscan empleo. Algunas claves”, que s’ha dut a terme els dies 9, 10 i 11 de desembre a les noves dependències municipals de l’Alcora.

Es tracta d’una iniciativa de caràcter gratuït, sol·licitada per l’Ajuntament de l’Alcora a la Diputació, a través del CEDES de Llucena, dirigida a dones desocupades interessades a desenvolupar habilitats socials i personals per tal d’optimitzar les seues possibilitats de trobar feina.

Així, al taller s’han facilitat instruments teòrics i pràctics per superar obstacles i reorientar la recerca d’ocupació amb metodologia específica en el cas de dones en situació de desocupació.

A més, s’han abordat importants temes com la gestió de les noves tecnologies per fer un bon ús de les xarxes socials, l’organització per conciliar la vida personal i professional, coneixements per millorar la competitivitat professional, informació personalitzada per actualitzar el currículum, igualtat d’oportunitats i competències necessàries per millorar la competitivitat professional, entre altres.

En l’acte de lliurament de diplomes, les participants han mostrat la seua satisfacció pel desenvolupament del curs, destacant la tasca de la tècnica en Igualtat dels centres CEDES, Ana Portal.

Per la seua banda, la regidora d’Ocupació, Nuria Sánchez, ha destacat la importància d’oferir este tipus d’iniciatives per “ajudar les persones desocupades de l’Alcora a millorar les seues oportunitats d’accedir al mercat laboral”.

En este sentit, ha expressat el compromís de l’Ajuntament de sol·licitar “el màxim nombre possible de cursos, tallers i altres projectes per tal de fomentar la formació, “l’emprenedurisme”, facilitar l’accés a l’ocupació, etc.”, explicant que “volem que siguen els propis veïns i veïnes els que trien aquelles iniciatives que consideren més útils”.

Sánchez ha recordat que, en col·laboració amb el CEEI, l’Ajuntament de l’Alcora va acollir la setmana passada un “interessant taller dirigit a emprenedores i emprenedors”.

Últimas noticias

Contenido relacionado