19.8 C
Valencia

L’Alcora avança en el pla de mesures econòmiques i socials per a mitigar l’impacte del coronavirus

El Ple ha aprovat hui una modificació de crèdit que possibilitarà posar en marxa altres dos mesures incloses en 'Reiniciem l'Alcora': ajudes a la rehabilitació i impuls del comerç i l'hostaleria.

- Publicitat -AVL

Amb els vots a favor de PSOE i Més l’Alcora i l’abstenció del PP, el Ple ha aprovat hui una modificació de crèdit que possibilitarà, entre altres assumptes, posar en marxa altres dos de les mesures incloses en el pla: ajudes a la rehabilitació i suport al comerç i l’hostaleria.

Per a l’impuls de la rehabilitació, el consistori destinarà una partida de 100.000 €, aproximadament. Les ajudes es podran sol·licitar per a realitzar diferents tipus de reformes en cases i comunitats de veïns: obres per a millorar l’accessibilitat, reformes de cuines, substitució de banyeres per dutxes, projectes per a millorar l’eficiència energètica i rehabilitació de façanes. Les obres les executaran empreses del municipi.

- Advertisement -

Pel que respecta a les mesures de suport a l’hostaleria i el comerç local, el pla contempla un pressupost de 36.000 €. La finalitat és secundar econòmicament activitats i iniciatives que servisquen per tal d’impulsar estos sectors.

Cal recordar que, en l’anterior Ple, es va aprovar una modificació de crèdit de 300.000 € per a poder fer front a les mesures més urgents del pla ‘Reiniciem l’Alcora’ com són les ajudes directes a autònoms, l’adquisició de material sanitari, les ajudes ‘Renova el teu negoci’ i l’ampliació de la partida d’ajudes econòmiques individuals i del servei d’assistència domiciliària.

“Pas a pas, anem avançant en este important pla per tal de reactivar l’economia local i pal·liar els efectes del COVID, la qual cosa és absolutament prioritària en estos moments. Paral·lelament a la tramitació de les corresponents modificacions de crèdit, estem ultimant les bases de les diferents convocatòries d’ajudes perquè els veïns i veïnes puguen sol·licitar-les com més prompte millor”, ha destacat l’alcalde, Samuel Falomir.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,957FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a Benaguasil

Des que es comptabilitzen casos de coronavirus, la població ha tingut 94 persones contagiades

Benlloch convoca als grups municipals a una reunió informativa amb Reciplasa

La gestió dels fems és una qüestió d'enorme impacte ambiental i econòmic, que ha d'abordar-se amb solucions a llarg termini.

Trobadorets presenta el seu nou disc ‘Paco, com en fas xalar’, de l’obra de Paco Muñoz

El cinqué disc de la banda castellonenca reuneix 13 cançons entre les quals barregen clàssics del músic valencià i versions amb l'estil propi de Trobadorets

La Comunitat Valenciana registra una cota de 1.318 positius de coronavirus en un només dia

Barceló: "Frenar l'avanç del virus depén de la màxima col·laboració de la ciutadania".

Alcalà-Alcossebre demana a la Diputació que amplie els plans d’ajudes als municipis en 2021

Francisco Juan: “Ara és el moment que, a través dels Ajuntaments, els recursos econòmics amb els quals compta la Diputació Provincial arriben als veïns i veïnes dels nostres pobles”
- Advertisement -

: Valencià