20.6 C
Valencia

L’Alcora potencia la separació de residus i informarà sobre la recollida d’orgànica

L'Ajuntament adquirirà nous contenidors, tant per a la recollida de la fracció rebuig, com de la fracció orgànica.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de l’Alcora, a través de l’àrea de Medi Ambient, es troba immers en la preparació d’una campanya de conscienciació i comunicació ambiental.

La iniciativa, que es posarà en marxa al setembre, persegueix potenciar la recollida selectiva dels residus generats al municipi i donar a conéixer la recollida de la nova fracció orgànica de recollida municipal (FORM), també coneguda com a bio residus, que s’instaurarà a principis de 2021 a la capital de l’Alcalatén.

La primera part de la campanya té com a objectiu informar i resoldre dubtes a la ciutadania sobre la recollida selectiva en general (paper/cartó, envasos i vidre) i altres serveis de residus i neteja viària gestionats pel consistori alcorí, com són la recollida d’excrements canins, la recollida d’oli usat, la recollida selectiva de mobles i estris, la recollida selectiva de residus al barri antic i els punts nets, entre altres.

Posteriorment, se centrarà en la recollida de la fracció orgànica: s’explicarà en què consisteix, com es durà a terme al municipi, es donarà a conéixer el mapa de contenidors de residus orgànics i es farà partícips als ciutadans de l’Alcora en el procés de recollida selectiva d’estos residus, tant en les seues llars com en la seua vida diària.

D’esta manera, l’Ajuntament pretén augmentar el percentatge de recollida de selectiva del FORM, animant a la població al seu reciclatge, i reduir la quantitat d’impropis que poden aparéixer en els contenidors de matèria orgànica.

Compra de contenidors

D’altra banda, l’Ajuntament adquirirà nous contenidors per tal d’afavorir la separació i el reciclatge dels residus sòlids urbans.

Enguany es compraran nous contenidors per a la recollida de la fracció rebuig i en 2021 s’adquiriran els d’orgànica, al voltant de 60 contenidors, que es col·locaran al costat de la resta de contenidors de reciclatge.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,707FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El PSPV de Massanassa proposa reparar el muret i la tanca del Passeig del Barranc

El PSPV-PSOE de Massanassa ha registrat una proposta per a reparar el mur i la tanca que delimiten el barranc de Chiva al llarg del carrer Passeig del Barranc.

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.
- Advertisement -

: Valencià