20.5 C
Valencia

L’Alcora suspendrà el cobrament de les taxes per terrasses durant tot l’any

Així mateix, en el trimestre vinent (abril, maig i juny) els llocs del mercat municipal estaran exempts del pagament de les taxes per ocupació de la via pública.

- Publicitat -AVL

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha anunciat l’adopció d’un primer conjunt de mesures destinades a reduir l’impacte negatiu que la crisi del Covid-19 està generant en l’economia local.

Aquestes primeres mesures tributàries es dirigeixen de manera particular als establiments que tenen autoritzat l’aprofitament especial de domini públic amb terrasses, així com les persones que ostenten autorització de lloc en el mercat municipal.

D’aquesta manera, l’Ajuntament, a través de resolució d’alcaldia, ha adoptat realitzar la devolució de les taxes per ocupació de via pública sol·licitades per als dies de Setmana Santa. Així mateix, es durà a terme la devolució de la part proporcional de les taxes satisfetes pel temps en què no puguen prestar-se els serveis a conseqüència de l’estat d’alarma (tancament de terrasses, mercat municipal…) i se suspendrà l’emissió de rebuts i cobraments domiciliats fins a la reobertura d’aquests serveis.

Per a complementar aquestes mesures, Falomir ha avançat que l’Ajuntament suspendrà el pagament de les taxes a terrasses durant tot el que queda d’any “només hauran de sol·licitar la corresponent autorització” i durant el pròxim trimestre (abril, maig i juny) els llocs del mercat municipal també estaran exempts del pagament de les taxes per ocupació de la via pública.

“És una iniciativa que estem treballant conjuntament el govern municipal i tots els grups polítics del consistori”, ha manifestat l’alcalde, que també ha recordat que “una altra iniciativa ja posada en marxa” és l’agilitació del pagament de factures als proveïdors de serveis, obres o subministraments realitzats per a l’Ajuntament, “la gran majoria de les factures corresponen a proveïdors locals”, ha puntualitzat.

A més, el primer edil alcorí ha ressaltat que l’Ajuntament prepara un conjunt d’actuacions destinades a impulsar la dinamització de l’Alcora, que es duran a terme quan s’alce l’estat d’alarma “amb l’objectiu de poder reactivar l’economia local com més prompte millor amb mesures de despesa pública eficients per a ajudar a sectors econòmics com el comerç i l’hostaleria, entre altres”.

“Són moments en els quals cal treballar de manera conjunta i coordinada pel bé del nostre poble” ha manifestat Falomir, destacant i posant en valor la unió, el treball i les aportacions de tots els grups polítics “en aquesta situació tan difícil que estem travessant”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià