L’Alcora ultima el projecte de remodelació del carrer Enrique Grangel Girona

Les obres començaran en 2020. L'objectiu és millorar l'accessibilitat i les condicions de circulació per aquest transitat carrer del municipi

Publicitat

L’Ajuntament de l’Alcora està ultimant el projecte de remodelació del carrer Enrique Grangel Girona, una actuació molt demandada pels veïns del municipi.
Es tracta d’una de les primeres provisions d’alcaldia que Samuel Falomir va ordenar a l’inici de legislatura, amb l’objectiu que les obres puguen començar en 2020.

“L’objectiu d’aquesta actuació és millorar l’accessibilitat i la seguretat dels veïns i veïnes amb l’eixamplament de les voreres, que serà possible fent el vial de direcció única”, ha destacat Falomir.

PublicitatRovira  

El primer edil ha explicat que, en l’actualitat, les voreres són “molt estretes” i “a penes hi ha espai perquè es creuen dos vehicles”. D’aquesta manera, tant vianants com conductors, veuran millorades “notablement” les condicions de circulació per aquest transitat carrer de l’Alcora.

Pròximes obres

D’altra banda, Falomir ha recordat que aquest mes de setembre començaran les obres de millora dels carrers Cordeta, Travessia Sant Cristòfol i el final del carrer Sant Cristòfol, vial que ja es va urbanitzar l’any 2016, en una primera fase.

El projecte ascendeix a 110.000 € i és finançat per la Diputació de Castelló, a través del Pla 135.

Seguint la mateixa línia que s’ha dut a terme en els últims anys al casc antic de la localitat, es procedirà a la urbanització dels vials, dotant-los d’una nova pavimentació i renovant els seus serveis.

Les obres s’iniciaran amb la demolició de tota la zona d’actuació, en primer lloc, del paviment de la calçada, i, en segon lloc, de les voreres i les vorades. D’aquesta manera, es pretén no interrompre el pas als residents de la zona d’actuació.
A continuació, es procedirà a l’obertura de caixa per al paviment. En aquesta excavació com en la de les rases que albergaran els serveis, les excavacions s’executaran amb mitjans mecànics i ajuda manual.

PublicitatJuega Limpio Orihuela