L’Alcúdia de Crespins obri una sala d’Estimulació Multisensorial amb l’obra Social, ‘La Caixa’

Convé remarcar, que este servei ajudarà a millor el dia a dia de les aules ordinàries del centre dels alumnes amb necessitats especials.

Des de la Regidoria d’Educació i Igualtat amb col·laboració en L’AMPA del CEIP La Sénia ja es disposa d’una nova sala d’estimulació multisensorial per als xiquets i xiquetes del col·legi amb necessitats persistents.

La Regidora d’Educació i Igualtat declara que és una iniciativa molt ben acollida per part de les mares i pares del nostre poble, a més a més, donarà solució a algunes situacions especials.

A través d’esta iniciativa de l’Obra Social de CaixaBank continua en el seu compromís amb el CEIP La Sénia i destina una partida específica i descentralitzada del seu pressupost.

Així mateix, la Regidora explica que esta aula s’ha posat en marxa gràcies a la dotació d’un educador social que es farà càrrec de l’alumnat en necessitats especials dins l’horari acordat.

Convé remarcar, que este servei ajudarà a millor el dia a dia de les aules ordinàries del centre, més concretament, es treballarà amb cada alumna i alumne de forma individualitzada i la recerca de millores en l’autonomia personal. En esta aula és possible posar en pràctica l´estimulació auditiva, tàctil, olfactiva… Així com treballar des de ben xicotetes i xicotets tècniques i habilitats comunicatives mitjançant el joc i dinàmiques expressar-se amb el seu entorn.

CatalàEspañol