17.4 C
Valencia

L’Alfàs del Pi emprén una campanya d’esterilització de gats del carrer

L'associació APPA Protecció Animal, que és l'encarregada de capturar, esterilitzar i retornar als felins al seu lloc d'origen. Sanitat destinarà 12.000 euros.

- Publicitat -AVL


A iniciativa de la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi, la Junta de Govern Local, en sessió extraordinària, ha aprovat una nova campanya d’esterilització i desparasitación de gats de carrer, amb un pressupost de 12.000 euros i amb un programa en el qual col·laboren les cinc clíniques veterinàries del municip i l’associació APPA Protecció Animal, que és l’encarregada de capturar, esterilitzar i retornar als felins al seu lloc d’origen.


Amb estes campanyes d’esterilització, ha explicat la regidora de Sanitat de l’Alfàs, Marisa Cortés, “intentem controlar les colònies de gats de carrer d’una forma ètica i responsable”.
A l’Alfàs del Pi, la regidoria de Sanitat va posar en marxa la primera campanya d’aquestes característiques l’any 2015, aprovant a l’any següent l’ordenança municipal que permetria el seu desenvolupament de manera periòdica. Esta iniciativa implica capturar i traslladar als felins al veterinari, on són esterilitzats per a evitar que es reproduïsquen incontroladament. Este mètode té també com a objectiu procurar la comoditat dels veïns.
Al mateix temps es fa una crida des de Sanitat a la ciutadania perquè no els oferisca restes de menjar a estos gats, ja que poden atraure insectes i rosegadors i generar problemes sanitaris a la comunitat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,812FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià