6.3 C
Valencia

La Generalitat posa en servei el nou enclavament de l’Alfàs del Pi del TRAM d’Alacant

Estes actuacions, pressupostades en més d'un milió d'euros, permeten incrementar la regularitat i puntualitat del servei.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Generalitat ha posat en servei el nou enclavament electrònic en el baixador de l’Alfàs del Pi de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant. Esta actuació, executada per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), ha comptat amb un pressupost d’1.194.425,20 euros, IVA inclòs.

Fins ara, el baixador de L’Alfàs del Pi no disposava de cap sistema de senyalització ferroviària, per la qual cosa esta actuació es va considerar en el seu moment necessària per part d’FGV per a homogeneïtzar este punt amb la resta de la Línia 9, que es troba en ple procés de modernització.

Per la seua situació estratègica, el nou equipament permet augmentar la capacitat de circulació entre Benidorm i Dénia, que té un traçat en via única en tot el seu recorregut, aconseguint així més regularitat i puntualitat en el servei.

Juntament amb estos treballs, FGV ha actualitzat les funcions del sistema de Protecció Automàtica de Tren (ATP), intervenció valorada en 514.386,23 euros, IVA inclòs, perquè el nou enclavament capte tots els senyals del dispositiu instal·lat.

- Publicitat -

En l’actualitat, este baixador està en obres en executar-se el projecte de remodelació d’andanes, previst en diferents estacions i parades de les Línies 1 i 9 del TRAM d’Alacant. Els treballs previstos es realitzen amb la finalitat d’adaptar estes instal·lacions als nous trens duals.

Estes intervencions s’emmarquen dins de les que està impulsant la Generalitat en la Línia 9, per a modernitzar el conjunt de les instal·lacions entre Benidorm i Dénia i equiparar les seues condicions a la resta de la xarxa del TRAM d’Alacant.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,567FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià