14:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’almussafeny Javier Bleda, bronze en el Trofeu Interregional Ironbaby de Fisioculturisme i Fitness

Només sis participants van arribar a la final, i Bleda es va imposar en tercera posició superant així un dels grans reptes en el seu primer any en competició. “Estic molt content perquè he pogut revalidar el meu últim triomf en este exigent campionat, encara que no ha sigut una tasca fàcil. De fet, en la prova han lluitat esportistes d’alt nivell de València, Alacant i Múrcia”, afirma.

El 28 de maig serà una data inoblidable en la magnífica trajectòria esportiva d’este almussafeny, que des que va començar a preparar-se per a competir en el món del fitness i rendir culte al cos no ha deixat de complir els seus objectius.

Gràcies a la constància, l’exigència i l’entrenament, Bleda camina cap al futur disposat a fer-se un buit important com a figura d’esta disciplina en la modalitat de fitness men’s physique i la categoria de talla alta. El pròxim 17 de juny, l’atleta d’Almussafes posarà el passador d’or a un any molt satisfactori participant en el I Trofeu Ciutat de Vila-real de Fisioculturisme i Fitness.

Últimas noticias

Contenido relacionado