23.2 C
Valencia

L’alumnat de l’UJI ja podrà realitzar pràctiques en els jutjats

El conveni estableix que els estudiants no podran substituir les funcions dels llocs de treball de l'Administració de Justícia.

- Publicitat -AVL

El conveni estableix que els estudiants no podran substituir les funcions dels llocs de treball de l’Administració de Justícia

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració amb el Consell General del Poder Judicial, el Ministeri de Justícia, i la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) perquè l’alumnat puga realitzar pràctiques en els jutjats de la Comunitat Valenciana.

Per a beneficiar-se d’aquesta mesura serà necessari estar matriculat en alguna de les titulacions de la branca jurídica de grau i/o màster que imparteix l’UJI.

El conveni contempla que els estudiants podran realitzar tant pràctiques curriculars obligatòries per a obtindre la titulació requerida com les que es es realitzen amb caràcter voluntari durant el període de formació i que no estan incloses en els plans d’estudis.

Aquesta iniciativa pretén contribuir a la formació integral dels futurs juristes i combina teoria i pràctica. Donat el caràcter acadèmic de les pràctiques, d’elles no es derivaran les obligacions pròpies d’una relació laboral, per la qual cosa els estudiants no podran substituir la prestació laboral pròpia d’un lloc de treball.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià