L’Amics amb l’esport d’elit de Castelló

La setmana passada en la Universitat Jaume I de Castelló i dins d’una activitat de la Càtedra EndaVant Vila-real CF es van reunir alguns dels millors esportistes de la província en diferents disciplines i que a més estan sota la col·laboració del club de primera divisió.

Aquesta exhibició va comptar amb la presència de Pablo Torrijos, actual subcampió d’Europa de triple salt; Roberto Bautista, número 25 del rànquing ATP de tennis; Pablo Herrera, plata olímpica a Atenes 2004, el migcampista del Vila-real CF Tomàs Pina i els jugadors del Amics, Victor Hidalgo i Alejandro Bortolussi; així com esportistes universitàries de les mateixes disciplines. A l’acte van acudir un gran nombre d’universitaris que van participar en les activitats en companyia dels diferents atletes, van rebre obsequis per part de l’UJI i participat en sorteigs de productes oficials de cada disciplina.

Els jugadors de l’Amics es van mostrar molt satisfets per la participació dels estudiants en l’activitat del bàsquet i es van reptar amb ells jugant un 3 contra 3, o en competicions de tir; per a finalment com la resta, sotmetre’s a les preguntes sobre la marxa del club.

Un gran acte que va posar l’esport en el primer plànol en un excepcional escenari com és la Universitat Jaume I.