La Pobla de Vallbona aconsegueix ajornar el desnonament de 31 famílies vulnerables

El jutjat ha ajornat 2 mesos l’execució de la sentència.

El jutjat de Llíria ha atés el recurs de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona en què se sol·licitava la suspensió del desnonament de 31 famílies de la Pobla de Vallbona. El consistori havia presentat el recurs davant la situació de vulnerabilitat d’estes famílies que tenien ordre de llançament el pròxim dimecres 9 de desembre.

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’ha treballat juntament la Conselleria d’Habitatge per poder suspendre la sentència de desnonament i aconseguir més temps per trobar una solució d’habitatge per a les famílies afectades. Finalment, el jutjat ha ajornat 2 mesos l’execució de la sentència.

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’han mostrat satisfets del treball realitzat conjuntament amb la Conselleria d’Habitatge i que permetrà que 31 famílies no es vegen en el carrer esta setmana i es felicita del resultat aconseguit.

L’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, ha assenyalat que ara es disposa de dos mesos per “continuar treballant amb l’objectiu de trobar una solució a través dels Serveis Socials per a les famílies afectades”. “Des de la notificació de desnonament hem disposat de poc de temps per poder valorar la situació de les famílies i poder tindre a temps els informes que han permés arribar a esta solució satisfactòria”, ha manifestat Garcia.

Dimecres al matí, l’Ajuntament de la Pobla té prevista una reunió amb el Conseller d’Habitatge per valorar el treball realitzat per evitar el desnonament i buscar les solucions de futur per als afectats.

CatalanSpanish