jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’App Gva Servef supera les 50.000 descàrregues des del seu funcionament

L’App Gva Servef ha superat ja les 50.000 descàrregues des de la seua presentació i engegada el novembre de 2016. Aquesta nova aplicació permet realitzar des de qualsevol dispositiu mòbil tots els tràmits que es realitzaven des dels caixers AutoServef o en les oficines, com apuntar-se a una oferta d’ocupació, a un curs o renovar la inscripció en el Servef.

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha destacat que són xifres que confirmen “el bon acolliment d’aquest servei per part dels ciutadans”. “Hem fet un pas important, ha declarat, per a fer més accessible, més propera i més directa la comunicació i els tràmits d’ocupació i formació amb els usuaris”.

“Les administracions hem d’estar on estan els ciutadans i hui és un fet que la penetració del mòbil en la societat espanyola és innegable i imparable”, ha assenyalat Nomdedéu. Així, ha detallat que, segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE), el 96,4% de llars a Espanya tenen almenys un smartphone. D’igual forma, l’estudi mostra que el 81,7% dels dispositius que s’utilitzen per a entrar en Internet són portàtils. A més, el 77,1% d’internautes entra a la xarxa a través del mòbil, la qual cosa indica que aquesta opció està cobrant gran rellevància.

Nomdedéu ha recordat que el Servef va ser el primer organisme públic d’Espanya a implantar una xarxa social tan estesa com el Whatsapp per a atendre als ciutadans de manera directa i resoldre els seus dubtes, “un servei pel qual va rebre el reconeixement de NovaGob“. Així mateix, ha avançat que l’any que ve el Servef va a remodelar la seua pàgina web per a fer-la més àgil i accessible als ciutadans.

L’App del Servef està disponible tant per a IOS i Android i a través de la mateixa es pot demanar el codi AutoServef, sol·licitar cita per a inscriure’s i consultar les ofertes i cursos o conéixer quin centre Servef li correspon a l’usuari, entre altres opcions.

Si la persona que accedeix està a més identificada, a més de l’anterior pot, renovar, inscriure’s, sol·licitar qualsevol tipus de cita, apuntar-se a ofertes d’ocupació, a cursos i adjuntar el currículum.

L’App del Servef es pot descarregar en Android i en iOS.

Últimas noticias

Contenido relacionado